arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Informatie coronavirus

Actuele maatregelen COVID-19 Atlas Kidtech

Ook Atlas Kidtech hanteert nog strengere maatregelen vanwege het coronavirus. Om de richtlijnen van het RIVM te volgen hebben wij zowel intern als extern maatregelen genomen. Dit ter bescherming van onze klanten, relaties en medewerkers en om de continuïteit van onze werkzaamheden zo goed mogelijk te waarborgen.

Bekijk hier de veelgestelde vragen rondom onze dienstverlening in relatie tot het coronavirus.

Recente ontwikkelingen

Een toegewijd team houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zorgt voor:

 • Informatieverstrekking aan onze medewerkers over de actuele RIVM-richtlijnen
 • Opvolging van het hygiëne- en infectieprotocol door onze medewerkers
 • Alternatieve plannen voor werkwijze bij benodigde aanvullende maatregelen
 • Thuiswerk faciliteiten voor zoveel mogelijk functies

Coronabesmetting in jouw omgeving?
Heeft er bij jou of in je directe omgeving een besmetting plaatsgevonden? Dan verzoeken wij je om ook bij Atlas Kidtech hiervan melding te doen door telefonisch contact met ons op te nemen op (0)486 – 45 33 44.  Zo kunnen wij gepaste acties ondernemen ter bescherming van onze medewerkers en kunnen wij verdere verspreiding voorkomen.

Klantcontact

Wij hanteren de volgende maatregelen:

 • Onze dienstverlening gaat op dit moment gewoon door, denk aan passingen, reparaties en leveringen van hulpmiddelen.
 • Onze mensen werken waar mogelijk conform de ‘social distancing’ richtlijnen.
 • Al onze buitendienst medewerkers hebben in hun auto desinfecterende gel om na elke reparatie of levering hun handen te desinfecteren.
 • Tijdens het leveren en instellen van hulpmiddelen proberen we persoonlijk contact waar mogelijk zoveel mogelijk te beperken.
 • Voor bijzondere situaties, bijvoorbeeld bij zeer kwetsbare klanten, waarbij een passing, levering, reparatie of aanpassing niet uitgesteld kan worden, beschikt onze buitendienst over een speciale corona-uitrusting. Deze bestaat uit een gezichtsmasker, handschoenen, een beschermende schort en desinfecterende handgel.
 • Wij verzoeken onze klanten hulpmiddelen zo schoon mogelijk retour te brengen of mee te geven.
 • Ondanks dat het risico op overdracht van virussen via contactvlakken zeer klein is, worden de hulpmiddelen van Atlas Kidtech volgens protocol verwerkt: efficiënt, uniform, hygiënisch verantwoord ingenomen, gereinigd en gedesinfecteerd conform ISO 13485.
 • Waar nodig en mogelijk maken wij voor onze passingen zoveel mogelijk gebruik van een ‘virtueel huisbezoek’. Vind hier meer informatie.
 • Als je koorts en/of griep heeft en/of verkouden bent, vragen wij om ruim voor aanvang van de afspraak om contact met ons op te nemen.

Beschikbaarheid voorraden

Samen met onze fabrikanten en importeurs hebben wij maatregelen genomen met betrekking tot de levering van onderdelen en hulpmiddelen. Atlas Kidtech beschikt op dit moment over voldoende mogelijkheden om de dienstverlening uit te kunnen voeren voor onze uitstaande hulpmiddelen. Met onze voorraden en geplaatste bestellingen van hulpmiddelen kunnen wij de vraag voorlopig goed aan.

Tot slot

Wij doen er alles aan om je een goede dienstverlening te blijven bieden. Wij blijven de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend volgen en actualiseren het nieuwsbericht op atlaskidtech.nl bij nieuwe, relevante informatie.

Heb je nog vragen in relatie tot je afspraak of hulpmiddel, neem dan contact op met info@atlaskidtech.nl of (0)486 – 45 33 44. We staan je graag te woord.

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.