arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Doe mee met onze winactie!

Win een midweek watersporten voor 4 personen!

Win via Atlas Kidtech een geheel verzorgde midweek, voor 4 personen, op het watersporteiland Robinson Crusoe!

Spannende nachtzeiltochten, zeilwedstrijden, een tochtje naar het pittoreske Breukelen of Loenen aan de Vechten of kanoën met zonopkomst en ’s avonds de dagen nog een doornemen bij het kampvuur of de openhaard. Een vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend, zeker niet voor mensen en kinderen met een beperking en een beperkt budget

De winnaars verblijven van 8 tot 12 oktober op het watersporteiland Robinson Crusoe. Een toegankelijk watersportcentrum, waar deelnemers kennis kunnen maken met alle vormen van watersport, zoals zeilen, kanoën en waterskiën.

De groep mag maximaal bestaan uit 4 personen (inclusief begeleiding en maximaal 2 rolstoelen). Het watersportprogramma met aangepaste vaarmateriaal wordt tijdens de midweek begeleid door een team van enthousiaste en goed opgeleide watersportinstructeurs. Zij zorgen voor een veilig en onvergetelijk verblijf op het eiland.

Hoe kun je dit winnen?

  • Schrijf voor 14 juni een leuke review over Atlas Kidtech
  • 21 juni maakt Atlas Kidtech de winnaars bekend uit alle inzendingen
  • De winnaars verblijven van 8 tot 12 oktober op het watersporteiland Robinson Crusoe

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.