arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Nieuws

11-04-2024

Loeki 3 en Bello 3 – Wij groeien met jou mee!

De ontwikkelingen staan niet stil. Ook niet bij Atlas Kidtech en de fabrikanten waar wij mee samen werken.

Wij kondigen met trots aan dat de Loeki 2 en Bello 2 stoelen een opvolger kennen. Graag laten wij je kennis maken met de Loeki 3 en Bello 3.

Lees meer

03-04-2024

Zien wij jou ook op de VeineDAGEN?

De VeineDAGEN komen er weer aan! Van 11 tot en met 13 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Meld je aan voor een gratis entreebewijs.

Lees meer

05-04-2023

Corrigerende actie Bello 2 maat 1b en 2 – Productiejaren 2016 t/m 2019

Onlangs heeft de fabrikant Schuchmann GmbH & Co van de huiskamerstoel Bello 2 ons laten weten dat er een afwijking kan zitten in het ophangpunt van dit model stoel. Het betreft de Schuchmann Bello 2 maatvoering 1b en 2 huiskamerstoelen, die geproduceerd zijn tussen 2016 en 2019. De fabrikant (Schuchmann GmbH & Co) heeft besloten om een corrigerende actie uit te voeren.

Lees meer

14-03-2023

Zeeland en Dormi worden Lukas, Jeremia en Hannah.

Onlangs is Atlas Kidtech ter vervanging van de Dormi en Zeeland kinderbedden de samenwerking aan gegaan met de producenten FreiStil en KayserBetten.
De modellen Lukas en Jeremia zullen de modellen Dormi en Zeeland vervangen. Daarnaast hebben wij de Hannah geïntroduceerd als hoog-laag bed voor jonge kinderen.

Lees meer

20-08-2021

Verklaring inzake beveiligingsincident leverancier

Een logistiek adviesbureau waarmee wij samen werken is getroffen door een Ransomware aanval. Door tijdig ingrijpen zijn er geen klantgegevens gelekt.

Lees meer

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.