arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Nieuws

Zeeland en Dormi worden Lukas, Jeremia en Hannah.

14-03-2023

Onlangs is Atlas Kidtech ter vervanging van de Dormi en Zeeland kinderbedden de samenwerking aan gegaan met de producenten FreiStil en KayserBetten. Door deze samenwerking stopt Atlas Kidtech met het zelf produceren van kinderbedden. De huidige bedden, Dormi en Zeeland, kunnen zo lang deze nog aanwezig zijn in het depot, ingezet worden voor aanvragen via de zorgverzekeraar. De mogelijkheden voor reparaties en aanpassingen van deze modellen gaan in de komende jaren afnemen naarmate onze voorraad van onderdelen afneemt.

De modellen Lukas en Jeremia zullen de modellen Dormi en Zeeland vervangen. Daarnaast hebben wij de Hannah geïntroduceerd als hoog-laag bed voor jonge kinderen.

Atlas Kidtech is in de volledige breedte van de kinderhulpmiddelenmarkt actief. Naast dat wij specialistisch en merkonafhankelijk kinderhulpmiddelen leveren, zijn wij ook producent geweest van meerdere typen kinderhulpmiddelen. De afgelopen jaren is Atlas Kidtech op zoek gegaan naar kwalitatief goede alternatieven voor de eigen producten. Wij zijn verbindingen aan gegaan met fabrikanten waarmee we innovaties kunnen initiëren en daarmee geleidelijk met het zelf produceren van hulpmiddelen konden stoppen. Hierin maken wij nu de laatste stap met deze alternatieven voor onze bedden. Op deze wijze kan Atlas Kidtech zich volledig focussen op de advisering, levering en service van kinderrevalidatie hulpmiddelen.

 

Neem met vragen gerust contact op met Atlas Kidtech via 0486-453344 of info@atlaskidtech.nl. Uiteraard kun je ook bij jouw vaste adviseur terecht met vragen.

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.