arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Nieuws

Verklaring inzake beveiligingsincident leverancier

20-08-2021

Wij zijn door een logistiek adviesbureau, waarmee we samenwerken, op de hoogte gesteld van een beveiligingsincident. Deze organisatie beschikt over klantgegevens en is getroffen door een ransomware-aanval. Wij staan in nauw contact met hen over deze situatie.

Gelukkig is de ransomware door tijdig ingrijpen onschadelijk gemaakt en zijn er geen gegevens verloren gegaan. De gegevens in het systeem van onze leverancier betroffen; achternaam, postcode, plaats, soort product en afleverdatum. Wij hebben melding gedaan van deze situatie bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vanzelfsprekend betreuren wij dit incident enorm. Ondanks dat er geen contactgegevens zijn gelekt waarmee klanten bereikt kunnen worden, verzoeken wij u alert te blijven en contact op te nemen als u berichtgeving vanuit ons niet vertrouwt.

Voor vragen kunt u direct contact met ons opnemen via klantvraag@medux.nl. Wij beantwoorden uw vragen op werkdagen op hetzelfde dagdeel.

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.