arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Nieuws

Zien wij jou ook op de VeineDAGEN?

03-04-2024

De VeineDAGEN komen er weer aan!

Van 11 tot en met 13 april in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hét lifestyle event gericht op mensen met een handicap en de partners, ouders en zorgprofessionals om hen heen. De VeineDAGEN zijn voor iedereen die interesse heeft in het zo aangenaam mogelijk leven met een handicap, denk aan hulpmiddelen, mobiliteit, vakanties, sport en sociale contacten.
De toegang is gratis, meld je hier aan voor een gratis entreebewijs.

Met deze entreekaart voor de VeineDAGEN, heb je meteen ook toegang tot de ZieZo-beurs (het evenement voor jong en oud met een visuele beperking).

De hal is geopend op:

  • donderdag 11 april van 9.30 tot 16.30 uur
  • vrijdag 12 april van 9.30 tot 16.30 uur
  • zaterdag 13 april van 9.30 tot 16.30 uur

Zien we je op de VeineDAGEN? Tot dan!

 

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.