arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Loeki 3 en Bello 3

Wij groeien met jemee!

De volgende stap in onze ontwikkeling

De ontwikkelingen staan niet stil. Ook niet bij Atlas Kidtech en de fabrikanten waar wij mee samen werken.

Na de succesvolle introductie van het Hannah bed als hoog-laag bed voor jonge kinderen, kunnen wij nu met trots aankondigen dat ook de Loeki 2 en Bello 2 stoelen een opvolger kennen. Hierdoor is het sinds 01-04-2024 niet meer mogelijk om een nieuwe Loeki 2 of Bello 2 te bestellen.

Graag laten wij je kennis maken met de Loeki 3 en Bello 3.
Twee vertrouwde namen voor bewezen goede stoelen, en toch hebben we samen met onze fabrikant ernaar gestreefd om de stoelen nog beter aan te laten sluiten bij jullie wensen.

Lees hieronder wat de belangrijkste vernieuwingen zijn.

Een huiselijke uitstraling

 

In de nieuwe stoelen is er gebruik gemaakt van afgeronde vormen en een moderne afwerking.

Daarnaast introduceren wij een nieuwe stofsoort die huiselijker aan doet en zeer comfortabel aan voelt.
De stof helpt door zijn structuur om een kind stabieler te laten zitten. Met de nieuwe kleuren Leisteengrijs en Bladgroen passen de stoelen in ieder huis.

Gebruiksvriendelijke hoofdsteunen

 

De nieuwe hoofdsteunen zijn uitgevoerd met een afneembare hoes zodat deze gemakkelijk te wassen is.

Daarnaast kunnen de hoofdsteunen met een draaiknop in hoogte versteld worden of geheel afgenomen worden.

Door het verbeterde stelmechaniek blijven de hoofdsteunen altijd op de juiste plek.

Stevige voetenplank

 

De nieuwe voetenplank is voorzien van een volledig kunststof afwerking die ervoor zorgt dat er geen uitstekende delen zijn.

Het geïntegreerde anti-slip patroon zorgt voor een uitstekende grip. Daarnaast is de voetenplank stevig genoeg om op te steunen tijdens het maken van een transfer.

De nieuwe voetenplank is beschikbaar in twee uitvoeringen: een standaard rechte enkelhoek variant die vrij opklapbaar is, en een in hoek verstelbare variant die vergrendeld kan worden.

Veelzijdige armleggers

 

De modern ogende armleggers zijn standaard voorzien van een stevige hoekverstelling en zijn gemaakt van een met glasvezel versterkt kunststof en aluminium profielen.

De profielen leveren een groot stelbereik op en het kunststof deel is voorzien van een geïntegreerde ontvangst voor het werkblad. Hierdoor kun je er nu voor kiezen naar welke kant het werkblad weg klapt en is er nu ook de mogelijkheid voor een werkblad met een dubbele insteekbuis.

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.