arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Wij werken samen met…

Iedereen

Elke situatie vraagt weer om een eigen oplossing.

Atlas Kidtech heeft goed contact met diverse partijen die betrokken zijn in het proces van vraag tot oplossing. Zo denken wij actief mee in de hulpvraag met ouders en therapeuten en overleggen wij met onze fabrikanten wat er mogelijk is.

Instellingen/ revalidatiecentra

Goed contact met revalidatiecentra en de behandelende ergo- en fysiotherapeut vinden wij zeer belangrijk. Zij kennen immers het kind en diens mogelijkheden en beperkingen van nabij.

Dit is één van de redenen dat onze adviseurs vaste pasmomenten hebben op verschillende revalidatiecentra en scholen in Nederland. Zo kunnen wij snel helpen met een goed advies.

Tijdens deze pasdagen worden kindervoorzieningen gepast en geleverd, worden ze opnieuw ingesteld, zijn kleine reparaties mogelijk en kunnen de therapeuten overleggen met onze adviseurs en hen vragen stellen.

Daarnaast kan onze adviseur op deze manier het geleverde product en de ontwikkeling van het kind in de gaten houden.

Advies nodig?

d-1030-0294 voorkeur

Wij helpen je graag...

Bij Atlas Kidtech werkt een groep enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers, die altijd voor haar klanten klaar staat.

De regelgeving rondom de aanvraag van een hulpmiddel kan erg complex zijn. Wij adviseren je graag op dit gebied.

Voor alle vragen over het aanvraag proces of het hulpmiddel kun je op werkdagen contact opnemen met onze klantenservice.

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.