arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Gecontracteerd leverancier bij ALLE zorgverzekeraars

Overzicht zorgverzekeraars

Atlas Kidtech is al jarenlang gecontracteerd leverancier op het gebied van kinderhulpmiddelen voor alle zorgverzekeraars in Nederland.
Elke zorgverzekeraar heeft weer zijn eigen manier van werken. Hier moeten wij ons als leverancier op aanpassen. Omdat het daardoor niet altijd duidelijk is wat er voor een aanvraag nodig is, maakt Atlas Kidtech ieder jaar weer een nieuw overzicht om hier duidelijkheid in te verschaffen.

Download hier het overzicht.

In het overzicht vind je de verschillende zorgverzekeraars met de daarbij behorende labels. Vervolgens staat helder omschreven wat wij bij elke nieuwe aanvraag, aanpassing of vervanging van een bepaald hulpmiddel nodig hebben. Pas als alle benodigde zaken aanwezig zijn, kunnen wij de hulpmiddelen inzetten.

Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen wat we nodig hebben om je zo snel mogelijk van een passend hulpmiddel te kunnen voorzien.

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.