arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Wij helpen je graag

Contact

Bij Atlas Kidtech werken enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers, die altijd voor haar klanten klaar staan.
Wij staan je graag te woord.

Telefonisch contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)486 – 45 33 44
Wij zijn bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur

Of stuur een email naar info@atlaskidtech.nl

Bezoekadres:

Korte Stukken 7
5371 MN Ravenstein

Wil je dat wij contact met jou opnemen?
Vul dan onderstaand contactformulier in

Contactverzoek indienen

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.