arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Dit is Atlas Kidtech

Atlas Kidtech

Atlas Kidtech is een onafhankelijk leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen.

Op onze vestiging in Ravenstein beschikken wij over een eigen werkplaats, depot, kantoor en showroom. Bij Atlas Kidtech werken we met een groep enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers, die altijd voor haar klanten klaar staat.

Met onze jarenlange ervaring in kinderhulpmiddelen hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. Hiervoor werken we direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Op deze manier kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke hulpvraag het juiste hulpmiddel bieden.

 

Onze dienstverlening

Verbonden met onze hulpmiddelen is de bijbehorende dienstverlening, zoals het passen en selecteren, adviseren en het instrueren van hulpmiddelen. Dit wordt gedaan door onze adviseurs.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in hulpmiddelen voor kinderen en jongeren tot 18 jaar en zijn dagelijks door het hele land te vinden. Zij zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij de passing en selectie, de aanvraagprocedure, het instellen en uitleggen van het hulpmiddel.

Als leverancier van kinderhulpmiddelen delen wij ook graag onze expertise. Wij geven onder andere lezingen, workshops en productdemonstraties aan zorginstellingen, overheidsinstanties en opleidingen.

Een ervaring van...

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.