arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Passing aanvragen

Werken bij Atlas Kidtech

Atlas Kidtech, onderdeel van Medux, is hét expertisecentrum voor kinderhulpmiddelen.

Bij Atlas Kidtech werken we met een groep enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers, die altijd voor de kinderen met een bewegingsbeperking klaarstaan. Denk aan monteurs, afleveraars en binnendienst medewerkers, maar ook aan adviseurs. De adviseurs zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij de indicatie, de aanvraagprocedure, het instellen en uitleggen van de zorghulpmiddelen.

Ben je gedreven en betrokken en wil je meer mogelijk maken voor kinderen met een bewegingsbeperking? Kijk dan of wij een baan voor je hebben die perfect bij je past.

Al onze vacatures zijn te vinden op de vacaturesite van Medux: wetenwaarjevoorwerkt.nl.

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.